//-->

 

 

 

 

 

 

 

 

O KVALITETU NAŠIH PROIZVODA

Sva filozofija našeg preduzeća može se sažeti u tri reči:

"Vest da je Akcionarsko društvo ECOCOM ŽITOPROMET iz Draginja, na letošnjem Međunarodnom sajmu u Novom Sadu, odlikovano sa dve zlatne medalje za naj kvalitetnija brašna, primljene je u ovoj prestižnog kompaniji kao dugo očekivano priznanje za više decenijski kvalitetan rad u oblasti otku pa i prerade žitarica. Iskustvo i tradicija, udruženi sa novim tehnologijama za čuvanje i meljavu pšenice, vera u budućnosttih zelenih fabrika pod otvorenim nebom – osnovne su karakteristike firme koja je, kao zvanični skladištar Direkcije za robne rezerve Srbije i jedna od okosnica razvoja Tamnave, uspešno izdržala proveru vremena i ima ambiciozne programe za dalje unapređenje proizvodnje i saradnje saratarima šireg područja" ...

Diploma Diploma

Sa željom da ovo prezentujemo široj populaciji, pored pakovanja od 25kg i 50kg, koje se koristi u pekarstvu, počeli smo da punimo i sitno komercijalno pakovanje od 1kg i 5kg koje se koristi u svim domaćinstvima.

ZAJEDNIČKA PROIZVODNJA

U cilju održavanja i unapređivanja do sada postignutog, od prošle 2007. godine, smo krenuli u ulaganja u zajedničku proizvodnju pšenice kako sa zadrugama i poljoprivrednim preduzećima sa područja Vojvodine, tako i sa individualnim proizvođačima u našem regionu. Ta saradnja se ogleda u tome što proizvođači tj, naši poslovni partneri mogu računati na to da ćemo im i u buduće blagovremeno obezbediti najkvalitetnije sorte semenske pšenice i sva neophodna mineralna đubriva, kako bi na vreme i u roku mogli da obave setvene radove, a nama obezbede sirovinu vrhunskog kvaliteta.

Koristeći najsavremeniju tehnologiju u procesu proizvodnje i dalje ćemo težiti:

 

ISKUSTVO I TRADICIJA SJEDINJENE SA NAJSAVREMENIJIM TEHNOLOGIJAMA PROIZVODNJE GARANCIJA SU KVALITETA NAŠEG BRAŠNA PROIZVEDENOG OD NAJKVALITETNIJIH SORTI DOMAĆE PŠENICE. ČINJENICA DA POSTOJIMO OD 1950. GODINE DOKAZ JE DA KVALITET BRAŠNA CENJENI POTROŠAČI DOBRO PREPOZNAJU. POŠTUJUĆI SVE OVO HRABRO IDEMO U KORAK SA VREMENOM U ŽELJI DA NAPREDUJEMO I TAKO I OPRAVDAMO POVERENJE UKAZANO OD STRANE POTROŠAČA BEZ KOJEG SIGURNO NE BI BILI OVAKO VISOKO POZICIONIRANI NA TRŽIŠTU.

... VAŠ MLIN ...

 

KVALITET
Vrh